Xiaomi Mi 6 apare într-o imagine proaspătă ce pare pregătită pentru presă cu ocazia lansării de mâine

2.238 ori
<b>Xiaomi Mi 6 apare într-o imagine proaspătă ce pare pregătită pentru presă cu ocazia lansării de mâine</b>Mai devreme azi dimineaţă am postat un articol în care v-am prezentat Xiaomi Mi Max 2 în nişte fotografii cu o husă TPU transparenta trasă pe telefon, iar acum e rândul lui Mi 6 să ni se afişeze în trei materiale separate. E vorba de imagini 3D pregătite

Mai devreme azi dimineaţă am postat un articol în care v-am prezentat Xiaomi Mi Max 2 în nişte fotografii cu o husă TPU transparentă trasă peste telefon, iar acum e rândul lui Mi 6 să ni se afişeze în trei materiale separate. E vorba de o imagine 3D pregătite pentru presă, câteva fotografii hands-on şi chiar şi un clip - care ce-i drept - e de foarte proastă calitate.

Să începem cu clipul în care vedem telefonul sumar şi o parte din spate (care probabil îl identifică), acoperită. Din câte îmi pot da seama, partea frontală e tot plată, poate doar puțin rotunjită în stil 2,5D, iar spatele curbat lateral, cum de fapt a fost şi Mi 5.

Al doilea material, de fapt 3 fotografii, sunt toate făcute cu partea frontală a lui Xiaomi Mi 6 şi ne confirmă ceea ce ştiam deja, că vom avea un buton home cu scanner de amprente de dimensiuni apreciabile.

Xiaomi Mi 6

Al treilea material scăpat azi pe web e o imagine 3D pregătită pentru presă, care e de o foarte bună calitate şi ne arată din nou camera duală spate a telefonului, care mai mult ca sigur va fi și selling point-ul noului flagship Xiaomi (în afară de preţ bineînțeles). Mai observăm și o ramă din metal și sticla lucioasă de pe spate, iar legat de ramă, ea pare mai solidă decât cea a lui Mi 5, care n-a strălucit în testele de îndoire de anul trecut. Specificaţiile probabile ale telefonului le găsiţi aici, iar recenzia lui Mi 5 de anul trecut, de care am tot amintit pe parcursul articolului, o găsiţi aici. Vă reamintesc de asemenea că atât Xiaomi Mi 6, cât şi Mi Max 2 se vor lansa mâine 19 aprilie.

În cazul în care aflăm de vreun stream video, voi reveni cu un link!

UPDATE: Apar tot mai multe randări pe Weibo. Le vom prezenta în galeria de mai jos:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×