Xiaomi Mi Max 2 apare acoperit de o husă de tip TPU transparentă într-o imagine LEAK postată pe Weibo

1.507 ori
<b>Xiaomi Mi Max 2 apare acoperit de o husă de tip TPU transparentă într-o imagine LEAK postată pe Weibo</b>Iată că Xiaomi Mi Max 2 ni se dezvăluie într-o imagine cu doar o zi înainte de lansarea oficială ce e programată împreună cu modelul Mi 6, mâine 19 aprilie. Leak-ul vine prin contul celor de la Ubuntu team de pe reţeaua de socializare din China, Weibo.

Iată că Xiaomi Mi Max 2 ni se dezvăluie într-o imagine cu doar o zi înainte de lansarea oficială ce e programată împreună cu modelul Mi 6, mâine 19 aprilie. Leak-ul vine prin contul celor de la Ubuntu team de pe reţeaua de socializare din China Weibo.

Aflam săptămâna trecută şi informaţii privind specificaţiile telefonului din arhiva GFXBench, cărora se alătura azi altele provenite din postarea menţionată anterior.

Mi Max 2 se prezintă ca fiind un battery phone cu unitatea sa de 5.000 mAh, dar vine şi cu un ecran impresionant ca dimensiune, ce ne aduce o diagonală de nu mai puţin de 6,4 inch! Procesorul ce motorizează noua versiune a Mi Max, e un Snapdragon 626 octa-core pe 14nm tactat la 2.2GHz, iar ca GPU se va mândri cu un Adreno 506.

Xiaomi Mi Max 2

Va impresiona şi cu 4 respectiv 6GB RAM, la capacităţi de stocare de 64GB şi 128GB (pentru versiunea cu 6GB RAM). Camera principală a telefonului aduce un senzor Sony IMX378 de 12 megapixeli, iar cea frontală va fi o unitate de 5 megapixeli.

Telefonul beneficiază şi de un senzor de amprente, dar şi de port infraroşu pentru funcţia de telecomandă. Primim şi jack audio de 3,5mm, dar şi conexiune de tip USB Type-C pentru transfer de date şi încărcare, deci stâm foarte bine la acest capitol!

Aş spune că terminalul se prezintă destul de bine din punct de vedere hardware şi nici ca design nu îmi displace, deşi nu aduce ceva nemaivăzut, ieșit din comun. Telefonul e clar unul de cursă lungă şi îl văd ca fiind perfect pentru gaming. Rămâne să ne convingem mâine legat de specificaţiile preconizate şi de designul tocmai "scurs" pe internet!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×