Xiaomi îşi deschide magazin la Milano; Urează bun venit italienilor la noua filială

929 ori
<b>Xiaomi îşi deschide magazin la Milano; Urează bun venit italienilor la noua filială</b>Începutul anului îi găsește pe chinezii de la Xiaomi în Italia chiar, acolo unde au inaugurat un prim magazin. Această expansiune continuă și după cum știți deja, anterior compania ce produce arătosul Mi Mix 2 a sosit atât în Spania, cât și în

După deschiderea unei filiale spaniole anul trecut şi intrarea şi pe piaţa din Franţa, Xiaomi ajunge acum în Italia. A existat şi o mică confuzie legată de un magazin al companiei la Sibiu, dar nu pare să fie unul oficial, iar revenind la debutul în "cizmă", avem detalii mai jos.

Xiaomi

Xiaomi a urat pe contul său oficial de Facebook "Ciao Italia", cu ocazia deschiderii unui Mi Store în Milano. Între timp s-a deschis şi o pagină oficială de Facebook Xiaomi Italia, confirmând încă o dată apariţia unei filiale locale. Începutul acestei extinderi fusese dat de apariţia produselor Xiaomi în Amazon Italia toamna trecută. Acum sunt publicate şi oferte de muncă la Xiaomi Italia prin intermediul Linkedin aşa cum se vede mai sus.

E vorba despre un Store Manager şi 4 angajaţi, iar aceştia vor trebui să cunoască şi limba chineză si sa aibă experiență în retail. Xiaomi a avut grijă să sublinieze în comunicatele de presă că îşi aduce în Italia "ecosistemul", deci nu doar un telefon sau două. Astfel, ar trebui să le vedem şi laptop-urile, scuterele electrice, purificatoarele de aer şi aparatele de gătit orez. Sunt sigur că extinderea va continua şi mă gândesc că Germania e pe listă acum.

Îi mulţumim pentru pont lui Cristi Nicola.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×