Xiaomi lansează o ediție specială pentru Redmi Note 3 Pro; se renunță la banda 38 LTE TD de 2600 MHz

1.458 ori
<b>Xiaomi lansează o ediție specială pentru Redmi Note 3 Pro; se renunță la banda 38 LTE TD de 2600 MHz</b>De curând, producătorul chinez Xiaomi a anunțat lansarea unui nou terminal pe piața din China, fiind vorba despre o versiune ceva mai diferită a phablet-ului Redmi Note 3 Pro. Aceasta este numită Special Edition, iar din câte aflăm se renunță la banda 38

De curând, aici la Mobilissimo am testat și smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 3 Pro - terminal cu dotări upper mid-range ce este vândut în acest moment la un preț foarte atractiv. Aflăm astăzi prin intermediul unui pont primit din partea lui Nicolae Minga, căruia îi mulțumim pe această cale, faptul că producătorul chinez a lansat o altă variantă pentru acest terminal în Taiwan, model cunoscut sub denumirea de Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition.

Vă anunțăm despre acest debut tocmai pentru a evita achiziția noului produs în situația în care vă doriți suport 4G pentru rețeaua Digi Mobil. Spunem asta tocmai pentru că ediția specială renunță la banda 38 LTE TD de 2600 MHz, cea folosită în România de către operatorul anterior menționat. 

În schimb, se aduce acum banda 20 Mhz LTE agreată de către Vodafone, Orange și Telekom, și totodată avem parte acum de Android 6.0 Marshmallow preinstalat odată cu un nou ROM MIUI. Primim un display FHD de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor Qualcomm Snapdragon 650, 32 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 4000 mAh. Alături regăsim și scanner-ul de amprente, iar prețul rămâne de 200 dolari. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×