Xiaomi Mi 6 ar urma să folosească unul dintre cei mai performanţi senzori de cameră de la Sony; Va sosi în 2 variante de diagonală

1.677 ori
<b>Xiaomi Mi 6 ar urma să folosească unul dintre cei mai performanţi senzori de cameră de la Sony; Va sosi în 2 variante de diagonală</b>Xiaomi Mi 6 a apărut cel mai des în zvonuri drept un terminal ce va avea 3 versiuni de specificaţii, poate chiar şi una cu 8 GB RAM. Azi apare o teorie ce include două variante de diagonală, dar şi o primă menţiune a unui senzor de cameră pentru flagship.

Xiaomi Mi 6 a apărut cel mai des în zvonuri drept un terminal ce va avea 3 versiuni de specificaţii, poate chiar şi una cu 8 GB RAM. Azi apare o teorie ce include două variante de diagonală, dar şi o primă menţiune a unui senzor de cameră pentru flagship.

Aşteptat să debuteze la mijlocul lunii viitoare, acest terminal ar urma să includă un senzor de cameră Sony IMX 400. Acesta ar fi un CMOS creat de Sony pentru utilizarea pe flagship-urile sale şi ne intrigă că au permis celor de la Xiaomi să îl folosească. Evident un contract bănos a fost la mijloc, altfel nu ne explicăm decizia.

Ne îndoim totuşi că Sony va oferi şi celor de la Xiaomi capacitatea de a realiza captura la 960 FPS. Trecând la celălalt zvon, se pare că Mi 6 va avea două variante principale de diagonală: modelul de baza de 5.15 inch şi cel de 5.7 inch, care va aduce şi o cameră duala în spate. Am mai auzit de această abordare, iar Xiaomi ar dori să ofere efecte Bokeh şi un produs rival cu Huawei P10, Mate 9 şi iPhone 7 Plus.

În rest ne aşteptam la o talie de 8 mm, baterie de 3200 mAh, 4 GB RAM şi 32 GB stocare pe varianta de pornire cu preţ de 289 de dolari. Va exista şi un model cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare la 360 de dolari, iar ambele vor avea procesor Snapdragon 835. Debutul e aşteptat la mijloc de aprilie şi am văzut şi nişte schiţe de design recent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×