Xiaomi Mi 6c primește randări interesante; camera duală din spate va avea un senzor secundar ascuns

1.038 ori
<b>Xiaomi Mi 6c primește randări interesante; camera duală din spate va avea un senzor secundar ascuns</b>Nu a trecut mult timp de la aflarea veștii referitoare la faptul că un chipset Surge S2 s-ar putea afla pe smartphone-ul Xiaomi Mi 6c și avem deja o randare a terminalului. Acesta pare a adopta un look similar variantei flagship și cel mai interesant

Cu doar câteva săptămâni în urmă am aflat că Xiaomi Mi 6c ar putea fi smartphone-ul ce va inaugura procesorul Surge S2 dezvoltat chiar de către Xiaomi, un chipset cu performanțe similare lui Snapdragon 660. Revenim asupra acestui dispozitiv astăzi tocmai datorită apariției unor randări interesante care scot la iveală design-ul propus pentru acest terminal din zona upper mid-range de preț și dotări hardware.

Xiaomi Mi 6c

Vedem un telefon destul de clasic aș spune cu un look ce ne amintește de Xiaomi Mi 6 cu acel panou spate curbat pentru a se oferi un grip mai bun. Detaliu inedit ce ne este comunicat, este acela că telefonul ar aduce o cameră duală în spate, senzorul secundar urmând a fi integrat în acea zonă neagră de lângă bliț, zonă pe care am fi asociat-o mai degrabă unui telemetru laser la prima vedere.

Pentru selfie-uri am primi un senzor de 5 megapixeli și telefonul mai este așteptat cu un display de 5.15 inch. Aparent vor exista două variante, prima dintre acestea sosind cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare la prețul de 300 dolari, iar cea de-a doua cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare la prețul de 370 dolari. Alte detalii nu există pentru moment și vom urmări cu atenție leak-urile pentru că Xiaomi Mi 6c se anunță a fi un telefon tare interesant!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×