Motorola promite compatibilitate Moto Mods și pentru a 3-a generație de smartphone-uri Moto Z

721 ori
<b>Motorola promite compatibilitate Moto Mods și pentru a 3-a generație de smartphone-uri Moto Z</b>Un lucru pe care l-am aflat anul trecut din partea Motorola era și cel referitor la faptul că modulele lui Moto Z vor fi compatibile și cu cea de-a doua generație de smartphone-uri modulare, adică Moto Z2. Asta s-a și întâmplat și acum descoperim că

Pe măsură ce tot mai multe telefoane modulare Motorola se lansează ne întrebăm şi când se va trece la o nouă generaţie de module, care nu mai sunt compatibile cu telefoanele mai vechi. Deocamdată nu e cazul pentru aşa ceva, Motorola promiţând compatibilitate pentru 3 generaţii de smartphone-uri în cazul acelor Moto Mods.

Recent am avut şi noi ocazia să stăm de vorbă cu un oficial Lenovo România, aflând ce planuri au cu brandul Motorola în ţara noastră şi am discutat şi despre modularitate. Acum aflăm de la surse internaţionale că modulele Moto Mods vor funcţiona fără probleme pe Moto Z, Moto Z2 şi generaţia Moto Z3 de la anul. De abia de la Moto Z4 ar trebui să vedem noi generaţii de module şi probabil un nou format pentru acei pini şi pentru sistemul de ataşare. De abia modulele din 2019 ar putea sa nu mai fie compatibile cu Moto Z.

Practic ce înseamnă asta e ca un cumpărător de modul foto Hasselblad pentru Moto Z îl poate ataşa fără probleme la telefoane ca Moto Z2 Play sau Moto Z3 Force să zicem. Această decizie poate îndemna clientul să continue pe linia Moto Z, astfel că dacă a cumpărat un telefon de prima sau a doua generaţie şi are 5-6 module, le poate folosi lejer şi pe telefoane viitoare, rămânând la acelaşi brand.

În general modularitatea şi conectorii aferenţi nu sunt predispuşi la schimbări prea mari şi cred că mai degrabă evoluează porturile USB Type-C până să evolueze conectorii modulari. Iar cu atât de multe hackaton-uri Moto având loc pe glob e clar faptul că vor apărea module tot mai utile şi originale.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×