Motorola Moto G6 Plus se dezvăluie în toate variantele de culoare prin intermediul unei fotografii

1.032 ori
<b>Motorola Moto G6 Plus se dezvăluie în toate variantele de culoare prin intermediul unei fotografii</b>Târgul de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona ne așteaptă cu numeroase lansări de smartphone-uri, multe urmând a sosi și din partea celor de la Motorola. Un exemplu este Motorola Moto G6 Plus, handset care astăzi

Luna trecută vedeam un prototip al lui Motorola Moto G6 Plus apărând în fotografii reale, asta după ce văzusem multiple randari cu terminalele din serie. Moto G6, Moto G6 Play şi Moto G6 Plus şi-au dezvăluit până şi preţul cu fix o săptămână în urmă, iar acum varianta cu Plus revine într-o imagine care ne prezintă toate variantele sale de culoare.

Terminalul apare cu o cameră duală în spate şi acele inele în jurul camerei ce par să fie trademark-ul noii generaţii de produse Moto. Avem şi un ecran de 5.9 inch cu aspect 18:9 în faţă şi un corp lucios din sticlă şi metal. Variantele de culoare sunt: argintiu, auriu, alb, albastru şi un verde care mă duce cu gândul la Galaxy S6 Edge, doar că puţin mai închis decât nuanţa aceluia. De fapt Moto numeşte acea nuanţă "Cyan".

Handsetul cel nou va avea spatele uşor curbat şi ar trebui să vină cu un procesor Snapdragon 630, o baterie de 3250 mAh şi Android 8.0 Oreo preinstalat. Vom folosi butoane virtuale pe acest device, care are toate şansele să vadă lumina zilei la MWC 2018. La ultima scăpare se discuta şi despre o cameră frontală de 16 MP şi principală de 12 + 5 MP.

3, 4 sau chiar 6 GB RAM apăreau în peisaj pentru diferitele sale versiuni, iar Moto G6 Plus ar urma să pornească de la preţul de 330 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×