Xiaomi Mi A2 (Mi 6x) primește certificarea TENAA; Nu ar fi exclus să debuteze mâine alături de Mi Mix 2s

1.483 ori
<b>Xiaomi Mi A2 (Mi 6x) primește certificarea TENAA; Nu ar fi exclus să debuteze mâine alături de Mi Mix 2s</b>Un telefon poate la fel de așteptat ca Xiaomi Mi Mix 2s, este și Xiaomi Mi 6x, terminal care chiar de curând a primit certificarea din partea TENAA. Documentul cu pricina ne dezvăluie câteva detalii despre handset, cât și o serie de fotografii

Evenimentul marca Xiaomi de mâine ne-ar putea aduce mai multe lansări, astfel că pe lângă Mi Mix 2s l-am putea vedea prezentat oficial la fața locului și pe Xiaomi Mi 6x. Spunem asta tocmai pentru că în aceste zile cei de la TENAA au certificat noul smartphone de buget, cel care sosește drept succesor pe piață pentru un dispozitiv tare apreciat, unul care pe deasupra a primit la un moment dat și o variantă Android One.

Xiaomi Mi 6x

Nu ar fi exclus ca aceeași tactică să fie adoptată și pentru Mi 6X, smartphone ce poate fi admirat în imaginile de mai sus. Vedem că acesta sosește într-o carcasă metalică unibody cu scanner de amprente în spate și cameră duală orientată vertical ce amintește de iPhone X. Vom avea un ecran de 5.99 inch cu muchii înguste și deși rezoluția nu este menționată aici, mă aștept la Full HD+.

Xiaomi MI 6X

Se vehiculează prezența unui procesor Surge S2 la bord, a unui chip de minim 4 GB RAM și cu siguranță vom vedea 64 GB de stocare flash. Din documentele TENAA mai reiese că telefonul va opta pentru o baterie de 2910 mAh și că la capitolul dimensiuni, carcasa sa va măsura 7.3 mm în grosime. 

După cum bănuiți deja, varianta Mi 6x va opta pentru MIUI, în vreme ce pe echivalentul său Mi A2 vom vedea implementată platforma Android One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×