Huawei Mate RS Porsche Design va debuta oficial mâine alături de noua serie P20

1.329 ori
<b>Huawei Mate RS Porsche Design va debuta oficial mâine alături de noua serie P20</b>Evenimentul Huawei programat pentru mâine ne va aduce și lansarea unui nou telefon branduit Porsche Design, detaliu dezvăluit oficial chiar de către compania chineză pe Twitter. Ni se promite că acest viitor dispozitiv va defini luxul în zona

După o lungă perioadă de teasing și leak-uri, mâine Huawei P20 și Huawei P20 Pro vor deveni oficiale - smartphone-uri pe care le-am tot văzut în numeroase ipostaze. Am aflat cam tot ce se putea afla și acum descoperim că firma chineză mai are o surpriză pentru ziua de 27 martie. Este vorba despre prezentarea unui nou dispozitiv mobil, unul branduit Porsche Design care se va remarca printr-un design premium se pare.

Huawei Porsche Design

Potrivit descrierii asociate teaser-ului video, Huawei continuă căutarea pentru perfecțiune alături de brandul Porsche Design. Astfel luxul va întâlni tehnologia într-un pachet excepțional. Nu avem detalii despre dotările acestui dispozitiv și nici dacă produsul va fi doar o variantă modificată a lui P20 Pro.

În online a început să fie vehiculat numele Huawei Mate RS Porsche Design, denumire care ne duce mai degrabă cu gândul la o mașină de curse și nu la un smartphone. Aflăm cum stă treaba de fapt în mai puțin de 24 ore!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×