Xiaomi Mi Mix 2S ar fi apărut în benchmark-ul AnTuTu cu un scor de 270.000 puncte și procesor Snapdragon 845

5.429 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 2S ar fi apărut în benchmark-ul AnTuTu cu un scor de 270.000 puncte și procesor Snapdragon 845</b>Astăzi în aplicația AnTuTu își face apariția un prim smartphone cu procesor Snapdragon 845, fiind aparent vorba despre Xiaomi Mi Mix 2s. Știm că firma chineză are planuri pentru lansarea unui asemenea model, dar debutul său ar fi oarecum

De ceva vreme se tot vorbește despre smartphone-ul Xiaomi Mi Mix 2S, o versiune actualizată a phablet-ului Mi 2 ce ar urma să ofere un pachet hardware cu upgrade, dar și alte noutăți la bord. Această variantă și-ar fi făcut de curând apariția în cadrul testului benchmark AnTuTu sub numele de cod "Polaris" după cum ne demonstrează și o presupusă captură de ecran pe care o puteți vedea mai jos.

Mi Mix 2

Nu știm cât de reală este scăparea ținând cont de cât de ușor pot fi modificate asemenea imagini. Potrivit zvonurilor, telefonul va sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, unitate ce va contribui la un boost destul de important în materie de performanță. Se ating aici 270000 puncte, iar o mențiune importantă de făcut este aceea că s-a folosit aici ultima versiune AnTuTu - motiv pentru care rezultatele obținute nu pot fi comparate cu cele din versiuni anterioare.

Avem totuși parte de o comparație, asta pentru că și Huawei Mate 10 Pro a fost testat în noul release AnTuTu unde a obținut 218.000 puncte. Revenind la Mi Mix 2S se zvonește o lansare în cadrul MWC 2018, dar personal nu cred că va fi cazul - Xiaomi optând pentru debutul lui Mi 6X alături de noul său procesor made in house, adică Surge S2.

În primăvară urmează debutul lui Xiaomi Mi 7 cu chipset Snapdragon 845 și abia spre sfârșitul verii am putea vedea un succesor pentru Mi Mix 2. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×