Nokia 9 surprins în imagini live în Indonezia, are un ecran cu margini curbate

2.967 ori
<b>Nokia 9 surprins în imagini live în Indonezia, are un ecran cu margini curbate</b>Anul trecut eram cu toţii în expectativă cu privire la debutul lui Nokia 8 şi Nokia 9, dar doar primul s-a concretizat. Ca atare Nokia 9 a rămas în standby până anul curent, când scăpările s-au rărit, iar Nokia 10 pare să fi furat prim planul.

Anul trecut eram cu toţii în expectativă cu privire la debutul lui Nokia 8 şi Nokia 9, dar doar primul s-a concretizat. Ca atare Nokia 9 a rămas în standby până anul curent, când scăpările s-au rărit, iar Nokia 10 pare să fi furat prim planul. Acum Nokia 9 reapare, direct într-o fotografie ce pare reală, cu provenienţa din Indonezia.

Pare să fie un terminal cu camera duală, deşi spatele său apare cam blurat şi întunecat. Fotografiile au fost realizate în Jakarta de către detikNET şi vedem şi că posesorul foloseşte handset-ul pentru a conversa pe Whatsapp. Cu această ocazie vedem şi muchiile curbate ale ecranului, dar căpătăm şi o idee legat de dimensiunile acestui smartphone, care pare mai mult phablet.

Mă duce cu gândul la un Note 8, fiind şi destul de îngust si parca are si ceva de BlackBerry Priv. HMD Global va avea un stand la MWC 2018 şi un eveniment acolo, deci probabil că vom vedea acolo noul flagship, cu puţin noroc. Nokia 9 era menţionat drept un upgrade pentru Nokia 8, într-o versiune ceva mai mare şi mai apropiată de 6 inch, mai degrabă decât de 5.3 inch. Există şi teoria că Nokia 9 va sfârşi ca un Nokia 8 (2018), care a tot scăpat în ultima vreme.

Şi aspectul 18:9 e menţionat de leak-uri, plus un procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM şi o cameră duala cu optică Zeiss, similară cu cea de pe Nokia 8. Aşteptaţi-vă va scăpările să continue, eventual cu imagini mai clare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×