Xiaomi Mi 7 se afișează în fotografii reale; Are un decupaj generos și probabil un sistem rival Face ID

1.941 ori
<b>Xiaomi Mi 7 se afișează în fotografii reale; Are un decupaj generos și probabil un sistem rival Face ID</b>Pe zi ce trece se înmulțesc și scăpările asociate lui Xiaomi Mi 7, telefon care ar urma să debuteze pe final de lună. Nu știm cât de real este acest zvon cu privire la prezentarea sa oficială, mai ales că la un moment dat publicația DigiTimes

Încă din primele zile ale acestei luni au început să apară și noi scăpări pentru flagship-ul Xiaomi Mi 7, ba chiar zvonul referitor la un potențial debut la sfârșit de mai. Acum avem parte de un leak și mai serios ce constă în fotografii reale cu telefonul surprinse din mai multe unghiuri ce ne fac o idee despre modul în care va arăta design-ul ales de către chinez pentru acest model high-end.

Xiaomi Mi 7

Din păcate și Xiaomi intră în hora producătorilor ce aleg să ofere un panou frontal cu decupaj în partea de sus, doar că în cazul de față ar putea fi vorba despre o soluție rivală lui Face ID, acesta fiind și scopul unui breton mai generos. Din imagini observăm și camera duală din spate ce amintește de Mi Mix 2s, cât și scanner-ul de amprente plasat aici.

Xiaomi Mi 7

Ca dotări este de așteptat să vedem un procesor Qualcomm Snapdragon 845, 6 sau 8 GB de RAM, 64 sau 128 GB de stocare și o baterie de peste 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Rămâne de văzut cât de curând va avea loc lansarea, mai ales în situația în care la un moment dat am auzit pe seama unui raport DigiTimes faptul că lansarea lui Mi 7 ar fi amânată tocmai până în toamnă cu scopul îmbunătățiri tehnologiei de autentificare facială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×