Xiaomi Mi 8 Explorer debutează comercial în China, stocul inițial fiind epuizat într-o clipită

991 ori
<b>Xiaomi Mi 8 Explorer debutează comercial în China, stocul inițial fiind epuizat într-o clipită</b>Odată cu lansarea lui Mi 8 cei de la Xiaomi au prezentat și o variantă mai deosebită intitulată Mi 8 Explorer Edition, telefon care oferă un spate transparent și totodată un scanner de amprente integrat în display. Lansarea sa comercială a fost

Chiar în ultima zi a lunii mai cei de la Xiaomi prezentau cu mare fast smartphone-urile Mi 8 și Mi 8 SE în cadrul unui eveniment care avea să ne rezerve și o surpriză. Aceasta a fost reprezentată de către debutul modelului exclusivist intitulat Xiaomi Mi 8 Explorer Edition care se remarcă prin câteva aspecte cheie precum panoul spate transparent și scanner-ul de amprente pe care îl are întegrat în ecran.

Mi 8 Explorer

Pe deasupra oferă și 8 GB RAM la bord și 128 GB de stocare în vreme ce varianta standard Mi 8 are 6 GB RAM. Există însă și un capitol la care se produc schimbări nu tocmai favorabile, cel al bateriei unde capacitatea scade de la 3400 mAh pe modelul standard la 3000 mAh pe această ediție Explorer.

Motivul pare a fi pus pe seama spațiului la interior mai redus ca urmare a integrării scanner-ului în ecran și a acelui panou spate transparent care în realitate este doar un circuit nefuncțional cu rol estetic. Chiar și așa, acest detaliu nu a oprit publicul chinez să cumpere dispozitivul cel nou într-o clipită, primul stoc fiind epuizat complet în doar câteva secunde.

Prețul practicat în China este de 530 dolari și sunt șanse ca pe viitor să vedem o configurație mai accesibilă cu 4 GB RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×