Xiaomi Mi 8 primește o nouă randare concept; Vedem și un demo al scanner-ului de amprente integrat în ecran

1.584 ori
<b>Xiaomi Mi 8 primește o nouă randare concept; Vedem și un demo al scanner-ului de amprente integrat în ecran</b>Pe zi ce trece se mărește numărul de scăpări asociat lui Xiaomi Mi 8, telefon care ar urma să debuteze undeva spre finalul acestei luni. Am fost informați de către un leak că smartphone-ul va avea într-adevăr scanner de amprente integrat în ecran

Pe final de lună așteptăm și lansarea flagship-ului Xiaomi Mi 8, terminal care în ultimele zile a apărut în noi scăpări, inclusiv unele legate de soluția de autentificare facilă pe care o va aduce. Astăzi descoperim o randare concept cu acest dispozitiv, cât și un demo al scanner-ului de amprente integrat în ecran - o dotare care încă rămâne să fie confirmată pentru că până acum nu am avut nimic concret.

Xiaomi Mi 8

Nu se știe cât de reală este această scăpare cu demo-ul scanării amprentei, dar din ce vedem totul pare a se desfășura foarte rapid, chiar mai rapid decât am văzut în cazul modelelor Vivo. Din punct de vedere al design-ului, Xiaomi Mi 8 va avea un decupaj în partea de sus a ecranului, cameră duală în spate și o baterie de capacitate cuprinsă între 3300 și 3500 mAh.

Vom primi și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, până la 8 GB de RAM și port USB Type-C la bază. Potrivit informațiilor sosite azi în online este de așteptat ca varianta de bază Xiaomi Mi 8 să aibă un preț de aproximativ 520 dolari în China!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×