Xiaomi Mi 7 va veni cu "Face ID", fără scanner de amprente în ecran

3.328 ori
<b>Xiaomi Mi 7 va veni cu "Face ID", fără scanner de amprente în ecran</b>Începutul anului viitor ne va aduce cel mai probabil și lansarea smartphone-ului Xiaomi Mi 7, flagship cu procesor Snapdragon 845 ce va opta pentru o soluție de autentificare facială aparent. Nu vom avea din păcate scanner de amprente

Xiaomi Mi 7 se numără printre flagshipurile ceva mai neglijate de scăpări în ultima vreme, trecând în plan secund în fata avalanşei de scăpări pentru Galaxy S9. Totuşi din când în când mai aflăm câte o informaţie despre viitorul flagship al chinezilor, precum faptul că va avea un sistem avansat de recunoaştere facială. Detalii mai jos.

Surse din China afirmă că viitorul flagship al chinezilor va sosi cu recunoaştere facială 3D similară cu cea Face ID de pe iPhone X. Ştim că şi rivali precum Vivo şi Huawei lucrează la ceva de gen, dar având în vedere că Apple a avut nevoie de jumătate de deceniu pentru a finaliza tehnologia, mai avem de aşteptat până la un rival pe măsura lui Face ID.

Pe de altă parte aflăm şi că Xiaomi Mi 7 NU va include un scanner de amprente integrat în ecran. Aparent, indiciile oferite de Synaptics la debutul acelui sistem făceau aluzie la Vivo şi nu la Samsung cum am crezut iniţial. Vivo va inaugura primul smartphone cu procesor Snapdragon 845 şi senzor biometric integrat în ecran şi asta chiar la CES 2018.

Revenind la Xiaomi Mi 7, aşteptăm un telefon tot cu procesor Snapdragon 845, cu până la 8 GB RAM şi un ecran de 5.65 inch cu muchii înguste. Ar trebui să vedem şi o variantă cu Plus cu ecran de 6+ inch şi cameră duală în spate. Preţurile ar putea porni de la 407 dolari, iar Xiaomi trebuie să încerce să ţină ștacheta sus în 2018, după un an 2017 excelent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×