Xiaomi este prezent acum pe 82 piețe la nivel global, afirmă fondatorul Lei Jun

746 ori
<b>Xiaomi este prezent acum pe 82 piețe la nivel global, afirmă fondatorul Lei Jun</b>Potrivit declarațiilor fondatorului Lei Jun, cei de la Xiaomi au reușit ca în 2018 să ajungă la o prezență destul de mare la nivel global, firma vânzându-și produsele pe 82 piețe. Aflăm cu această ocazie și faptul că firma chineză a înregistrat

În cadrul Expoziției Chineze Internaționale de Import-Export ce a avut loc în ultimele zile în Shanghai am avut parte și de o declarație a fondatorului Xiaomi, Lei Jun care a vorbit despre planurile companiei de expansiune la nivel global. Aflăm pe această cale faptul că Xiaomi este deja prezent pe 82 piețe în întreaga lume, o cifră destul de serioasă ținând cont de faptul că această firmă pune la cale planul de expansiune globală în 2014.

Suntem informați și cu privire la faptul că în cel de-al doilea trimestru din 2018, business-ul internațional Xiaomi a crescut cu 150% și că în 25 din cele 82 piețe pe care este prezent, ocupă un loc în top 5 brand-uri. Aflăm că țelul companiei echineze este acela de a aduce produse de calitate înaltă către consumatori, produse care să se remarce prin sumele atractive.

Pe piața din India, cei de la Xiaomi au reușit să depășească Samsung ca număr de livrări smartphone în cel de-al 3-lea trimestru având o cotă de piață de 27%, în vreme ce rivalii de la Samsung o cotă de 23%. Aflăm și că în Indonezia, Xiaomi a devenit al doilea cel mai mare brand din zona smartphone, fiind liderul segmentului de sub 150 dolari.

Compania chineză plănuiește să continue cu expansiunea la nivel global și cine știe poate că eventual vedem și magazine Xiaomi la noi în țară. Deja telefoanele Xiaomi au apărut la operatorul Orange pe plan local și de aici nu mai este mult până la o extindere mai serioasă. Apropo, în cel de-al 3-lea trimestru al acestui an Xiaomi a reușit să livreze 9.7% din totalul smartphone-urilor vândute la nivel global. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×