Xiaomi Mi 9 Alita Battle Angel va fi numele variantei cu spate transparent de Mi 9; Are 12 GB RAM

1.262 ori
<b>Xiaomi Mi 9 Alita Battle Angel va fi numele variantei cu spate transparent de Mi 9; Are 12 GB RAM</b>În ultimii ani am văzut cum diverși producători smartphone au colaborat cu producători de la Hollywood pentru lansarea de terminale ediție specială, un exemplu de anul trecut fiind și OnePlus 6 Avengers Edition

În ultimii ani am văzut cum diverși producători smartphone au colaborat cu producători de la Hollywood pentru lansarea de terminale ediție specială, un exemplu de anul trecut fiind și OnePlus 6 Avengers Edition. Acum în 2019 vom avea o ediție specială a lui Xiaomi Mi 9, acel model cu spate transparent urmând a fi rezultatul unei colaborări dintre compania chineză și creatorii filmului Alita: Battle Angel care rulează acum în cinema.

Xiaomi Mi 9 Alita Battle Angel

Exact ca în cazul lui Mi 8 Explorer Edition și această variantă de Mi 9 va avea un panou spate transparent cu gradient negru pe margini ce dezvăluie așezarea componentelor de la interior. Este vorba despre un circuit fals care are doar rol estetic și sub care se ascund componentele reale, o abordare ingenioasă găsită de către chinezi.

Xiaomi Mi 9 Alita Battle Angel

Vedem și un clip oficial de promovare a acestei variante Mi 9 Alita Battle Angel mai jos, material în care se reconfirmă o parte dintre dotările device-ului precum procesorul Snapdragon 855, suportul pentru încărcare wireless și desigur camera triplă. Aflăm că acest model va avea și 12 GB RAM la bord și un scanner de amprente integrat în ecranul cu decupaj "picătură" în zona superioară.

Se vehiculează un preț de 785 euro pentru acest model ultra high-end de Xiaomi Mi 9, telefon ce devine oficial fix pe data de 20 februarie când debutează și seria de flagship-uri Samsung Galaxy S10. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×