Xiaomi Mi 8 Explorer trece printr-un proces de dezasamblare ce dezvăluie circuitul fals vizibil prin panoul spate transparent

3.368 ori
<b>Xiaomi Mi 8 Explorer trece printr-un proces de dezasamblare ce dezvăluie circuitul fals vizibil prin panoul spate transparent</b>Încă de la debutul lui Xiaomi Mi 8 Explorer Edition au apărut speculații cu privire la faptul că panoul transparent din spatele telefonului nu reflectă tocmai realitatea, fiind sugerată posibilitatea că sub panou să fie doar un circuit fals

Nu știu dacă vă amintiți, dar la câteva zile distanță de la debutul lui Xiaomi Mi 8 Explorer Edition vedeam și o serie de fotografii reale cu această ediție mai specială ce aduce un scanner de amprente integrat în ecran și un panou spate transparent care în teorie permite o privire asupra componentelor interne. Încă de pe atunci se specula că de fapt ar fi un circuit fals, iar astăzi informația este confirmată.

Xiaomi Mi 8 Explorer primește un teardown ce dezvăluie circuitul fals vizibil prin panoul spate transparent

Canalul de YouTube Sami Luo ne dezvăluie acest detaliu prin intermediul unui proces de teardown detaliat pe care îl puteți vedea și voi mai jos. Se confirmă într-un final că ceea ce vedem în spate este doar un circuit relativ fals menit să fie mai prezentabil decât actualele componente de la interiorul handset-ului.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

S-a folosit și un sticker arătos ce imită kevlarul pentru baterie, iar din câte aflăm pe seama traducerii, atât circuitul de sus, cât și cel de jos ar include o serie de capacitori și rezistori, semn că aceste părți nu sunt în întregime doar de decor. Deși această abordare nu este deloc rea, sunt curios dacă integrarea acestor circuite false să le spunem au contribuit la reducerea capacității bateriei.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

Deși este identic lui Mi 8 la capitolul dimensiuni, modelul Explorer aduce o baterie mai mică de 3000 mAh vs. unitatea de 3400 mAh regăsită pe varianta standard. Dacă nu aceste elemente estetice sunt de vină, atunci motivul reducerii bateriei poate fi pus pe seama ecranului care integrează scanner-ul de amprente și care este ceva mai gros decât unul obișnuit. 

Ca un fapt divers aflați că Mi 8 Explorer abia a început să se vândă în China și că în perioada următoare ar putea debuta și variante mai accesibile cu 4 și 6 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×