Xiaomi ar urma să lanseze telefonul Mi MIX 2S înainte de MWC 2018; Terminalul va avea ecran edge to edge

2.381 ori
<b>Xiaomi ar urma să lanseze telefonul Mi MIX 2S înainte de MWC 2018; Terminalul va avea ecran edge to edge</b>Se tot vorbește în ultima perioadă și despre produsele pe care Xiaomi le-ar putea aduce în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona, produse printre care se află flagship-ul Mi 7, midrange-ul Mi 6X și mai nou chiar

Xiaomi ar urma să aibă o prezență importantă la MWC 2018, acolo unde ar putea chiar să prezinte flagship-ul Xiaomi Mi 7. Totuşi până atunci chinezii îşi fac încălzirea cu un aşa numit Xiaomi Mi MIX 2S, care tocmai a scăpat pe web.

Până acum colaborarea dintre Xiaomi şi designer-ul Philippe Starck a dat naştere la două telefoane cu ecran edge to edge, Mi MIX şi Mi MIX 2. Mi MIX 3 va sosi şi el la toamnă probabil, dar vom avea şi un model intermediar, Mi MIX 2S. Din ce ştim până acum, acest smartphone va fi o versiune derivată de Mi MIX 2, păstrând unele dintre dotările sale. Mă aştept să vină tot cu procesor Snapdragon 835, cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Ecranul de 5.99 inch edge to edge ar putea face saltul la o diagonală mai mare sau la o rezoluţie Quad HD+ în loc de Full HD+. Mi MIX 2 avea în spate o cameră singulară de 12 MP cu stabilizare optică pe 4 axe, iar în faţă integra o cameră de 5 MP cu recunoaştere facială. Posibil ca Mi MIX 2S să treacă la o cameră duală în spate şi la o cameră selfie mai generoasă că rezoluţie.

Şi lipsa de jack audio ar trebui păstrată de la predecesor, iar un upgrade de la bateria de 3400 mAh nu ar strica. Preţul ar trebui să fie între 400 şi 500 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×