Xiaomi Mi MIX 2S va fi primul smartphone din portofoliul Xiaomi ce aduce suport pentru încărcare wireless

2.973 ori
<b>Xiaomi Mi MIX 2S va fi primul smartphone din portofoliul Xiaomi ce aduce suport pentru încărcare wireless</b>Următorul flagship al celor de la Xiaomi, adică Mi Mix 2s nu va fi doar primul model din portofoliu cu procesor Snapdragon 845, ci și primul smartphone al chinezilor ce va oferi tehnologia de încărcare wireless. Această dotare a fost confirmată

Unul dintre motivele pentru care aşteptam cu nerăbdare data de 27 martie este atât debutul lui Huawei P20, cât şi cel al lui Xiaomi Mi MIX 2S. Iniţial telefonul trebuia să vină la MWC 2018, dar nu a fost gata la timp, aşa că a fost amânat până la final de lună martie. Azi aflăm că va inaugura şi încărcarea wireless pe un device Xiaomi.

Xiaomi Mi Mix 2s

Greu de crezut că firma care a experimentat cu trotinete, biciclete, televizoare, aparate de gătit orez, aer condiţionat, fitness, lămpi nu are vreun telefon cu încărcare wireless. Ei bine, premiera îi este rezervată lui Xiaomi Mi MIX 2S, care are confirmarea prin teaserul de mai sus. El inaugureaza şi procesorul Snapdragon 845 în rândul telefoanelor Xiaomi.

Va debuta în Shanghai pe 27 martie, cu baterie de 3400 mAh şi până la 8 GB RAM. Alege încărcarea prin inducţie Qi, din ce am înţeles și mă aștept să văd numeroase tipuri de încărcătoare fără fir marca Xiaomi pentru noul venit. Scăpările recente de randări indică faptul că avem o cameră duală în spate şi o integrare discretă laterală-sus a camerei frontale. Având în vedere toate aceste dotări, e greu de prezis cu ce mai poate surprinde Xiaomi Mi 7 pe viitor.

Poate cu un decupaj frontal a la iPhone X?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×