Vivo Apex este rebranduit în NEX, e gata de lansare în luna viitoare cu o cameră periscop la bord

1.280 ori
<b>Vivo Apex este rebranduit în NEX, e gata de lansare în luna viitoare cu o cameră periscop la bord</b>Pe data de 12 iunie cei de la Vivo au în plan lansarea unui super telefon și anume cea a lui Vivo Apex, conceptul pe care îl descopeream inițial în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018 din Barcelona. Aparent, produsul va sosi sub o altă

Vivo Apex a fascinat multă lume atunci când a fost prezentat la MWC 2018. A primit un hands on în Barcelona care l-a făcut legendar, pentru camera sa retractabilă, iar acum aflăm că e gata de un rebranding, înainte de lansarea comercială.

Vivo Apex

Vivo Apex se va numi NEX la nivel comercial şi are toate şansele să ajungă în magazine pe 12 iunie, fiind promovat în cadrul Cupei Mondiale FIFA 2018. Apex era doar un concept, dar NEX e modelul final. Păstrează camera periscop, care se ridică şi coboară din zona superioară, dar şi ecranul edge to edge, procesorul Snapdragon 845 şi funcţiile AI.

Vivo NEX are 8 GB RAM, stocare UFS 2.1, iar panoul său frontal a scăpat pe web, cu imprimeul asociat noului nume. Vivo va organiza un eveniment special de debut în Shanghai pe 12 iunie, pentru a îl lansa pe acest nou venit. Vom avea la bord FunTouch OS 4.0, bazat pe Android 8.1 Oreo şi şansele sunt mari să se păstreze şi scannerul de amprente integrat în ecran.

Acesta va fi integrat în jumătate de ecran, cea inferioară. Ca modificare faţă de concept, NEX va avea colţuri rotunjite şi nu pătrăţoase ca la prototip. Diagonala ar fi de 5.99 inch, panoul este OLED şi rezoluţia este Full HD+. Preţul a fost scăpat pe Weibo şi este de 626 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×