Xiaomi Mi Note primește primele teste benchmark, depășește Xiaomi Mi4, se apropie de Galaxy Note 4

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.316 ori
<b>Xiaomi Mi Note primește primele teste benchmark, depășește Xiaomi Mi4, se apropie de Galaxy Note 4</b>în această săptămână Xiaomi a lansat&nbsp;un terminal foarte interesant și arătos, pe numele de Xiaomi Mi Note, iar acest phablet primește astăzi primele benchmarkuri. E vorba despre un test realizat în AnTuTu, care a generat rezultate foarte...

în această săptămână Xiaomi a lansat un terminal foarte interesant și arătos, pe numele de Xiaomi Mi Note, iar acest phablet primește astăzi primele benchmarkuri. E vorba despre un test realizat în AnTuTu, care a generat rezultate foarte bune.

Rețineți că telefonul are două versiuni, una standard și una Pro, cea din urmă sosind cu ecran Quad HD și 4 GB RAM. Rezultatul benchmarkului AnTuTu pe care îl vedeți aici provine de la versiunea cu specificații mai modeste a lui Mi Note, se pare. Observăm că noul handset obține 46.714 puncte, ceea ce îl plasează cu puțin sub campionul Meizu MX4, dar și sub Galaxy Note 4.

în schimb el depășește Xiaomi Mi4 și cu puțin și OnePlus One. Mai trebuie menționat și că versiunea standard a lui Mi Note vine cu procesor Snapdragon 801 și 3 GB RAM, iar cea Pro cu Snapdragon 810. Vă dați seama ce scor uriaș obține varianta Pro, care nici măcar nu a fost testată încă. Până acum avem 2 terminale cu 4 GB RAM lansate în această lună, unul ASUS și unul Xiaomi. Să fie acesta noul trend?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×