Xiaomi Mi Note Pro turează la maxim procesorul Snapdragon 810, obţinând cel mai bun rezultat în AnTuTu pentru acest CPU

2.100 ori
<b>Xiaomi Mi Note Pro turează la maxim procesorul Snapdragon 810, obţinând cel mai bun rezultat în AnTuTu pentru acest CPU</b>Printre cele mai celebre telefoane cu procesor Qualcomm Snapdragon 810 la interior se număra HTC One M9 şi LG G Flex 2, care au avut parte totuşi şi de celebritatea negativă asociată acestui chipset. Ei bine, aceste modele sunt destul de...

Printre cele mai celebre telefoane cu procesor Qualcomm Snapdragon 810 la interior se număra HTC One M9 şi LG G Flex 2, care au avut parte totuşi şi de celebritatea negativă asociată acestui chipset. Ei bine, aceste modele sunt destul de performante, dar nu stabilesc recorduri precum Galaxy S6 de exemplu. Şi există şi un alt terminal cu Snapdragon 810 care scoate rezultate mai bune decât G Flex 2 şi HTC One M9.

E vorba despre Xiaomi Mi Note Pro, care a fost în prima fază amânat din cauza problemelor chipsetului Qualcomm, dar în cele din urmă a fost lansat cu puţină vreme în urmă. Handsetul costă 639 de dolari în acest moment şi aduce 4 GB RAM, dar şi un ecran Quad HD de 5.7 inch şi conectivitate LTE. Revenind la rezultatul impresionant anterior menţionat, terminalul ajunge la 53518 puncte în benchmarkul AnTuTu, depasindu-l pe HTC One M9, cu peste 1000 de puncte, dar şi pe Galaxy Note 4 cu 3000 de puncte.

Xiaomi Mi Note Pro turează la maxim procesorul Snapdragon 810, obţinând cel mai bun rezultat în AnTuTu pentru acest CPU

LG G Flex 2 este şi mai în spate, la 47688 puncte. Între timp Galaxy S6 a atins în testele Mobilissimo.ro şi 68079 puncte, iar alte teste îl plasează la peste 71.000 de puncte, tot în AnTuTu. Ar fi foarte interesant de văzut şi dacă acest model Xiaomi păstrează o temperatură bună chiar şi după câteva zeci de minute de gaming... şi mai ales după acest benchmark cu rezultat bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×