Xiaomi Mi3 Își face apariția Într-o imagine cu panoul sau frontal; Indicii cu privire la un design pătrățos!

988 ori
<b>Xiaomi Mi3 Își face apariția Într-o imagine cu panoul sau frontal; Indicii cu privire la un design pătrățos!</b>Xiaomi Mi3 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului, în ideea că este atât performant, cât și destu de ieftin, având în vedere dotările sale. Se zvonea că acest model ar urma să vină în august, iar acum avem parte de încă o...

Xiaomi Mi3 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului, în ideea că este atât performant, cât și destu de ieftin, având în vedere dotările sale. Se zvonea că acest model ar urma să vină în august, iar acum avem parte de încă o scăpare care să ne țină ocupați până luna viitoare.

Ce vedeți în această imagine e un panou frontal al terminalului, care oferă indicii cu privire la designul noului venit. Se vede clar logo-ul Xiaomi "Mi" imprimat în colțul stânga al panoului de ecran de 5 inch. Acest display are margini înguste, chiar mai înguste decât actualele modele Xiaomi, și ele apreciate la capitolul design.

Se observă lipsa iconurilor navigaționale sub ecran, ceea ce înseamnă că am putea avea butoane virtuale la dispoziție. Xiaomi Mi3 ar urma să vină cu un procesor quad core de generație nouă, probabil un Qualcomm Snapdragon, 2 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli și o baterie uriașă de 3500 mAh. Ecranul este un Full HD de 5 inch și mă aștept la un preț de sub 400 de euro pentru acest model sau chiar mai puțin, în bună tradiție Xiaomi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×