Oppo ar putea lansa un rival pentru Galaxy Camera

Autor:  | Publicat în:  Oppo 775 ori
<b>Oppo ar putea lansa un rival pentru Galaxy Camera</b>Deși detaliile nu sunt încă concrete, se pare că firma&nbsp;Oppo&nbsp;ar lucra la un rival pentru&nbsp;Samsung Galaxy Camera. Acesta va fi un terminal bazat în special pe cameră și nu pe funcția de telefonie. Până în acest moment știm că cei...

Deși detaliile nu sunt încă concrete, se pare că firma Oppo ar lucra la un rival pentru Samsung Galaxy Camera. Acesta va fi un terminal bazat în special pe cameră și nu pe funcția de telefonie. Până în acest moment știm că cei de la Oppo au ținut recent o dezbatere în care se poate vedea, pe panoul de prezentare, cuvântul cameră.

​

 
Participanții au fost informați cu privire la faptul că device-ul va dispune de o rezoluție înaltă a senzorului și de un procesor de imagine "owl".  Din aceste informații putem deduce că Oppo Camera ar putea utiliza un procesor de imagine care va spori luminozitatea în condiții de iluminare scăzute, ceva asemănător cu tehnologia Low-Light folosită pe terminalele Nokia Lumia. 
 
Oppo Camera va veni cu un design inovativ al carcasei și o interfață menită să suporte personalizare și creativitate. Din moment ce nu știm specificațiile putem doar presupune că terminalul va sosi cu android și va include aplicații de editare foto. Vom avea la dispoziție și un suport pentru declanșator de la distanță și o viteză semnificativă a acestuia, fiind un lucru foarte apreciat de către pasionații de fotografie. Sperăm să aflăm mai multe detalii cu privire despre Oppo Camera cât mai curând. Vedeți acest device concurând cu Galaxy Camera în viitor?

​Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×