Xiaomi Mi5 obţine un scor respectabil în AnTuTu, depăşind chiar şi proaspăt anunţatul Galaxy Note 5

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 2.023 ori
<b>Xiaomi Mi5 obţine un scor respectabil în AnTuTu, depăşind chiar şi proaspăt anunţatul Galaxy Note 5</b>Cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urma apărea pe web un misterios terminal Samsung, trecut prin benchmarkul AnTuTu şi obţin&acirc;nd un gigantic scor de peste 95.000 de puncte. La acea vreme se specula că e vorba de Galaxy S7, iar dacă e...

Cu câteva săptămâni în urma apărea pe web un misterios terminal Samsung, trecut prin benchmarkul AnTuTu şi obţinând un gigantic scor de peste 95.000 de puncte. La acea vreme se specula că e vorba de Galaxy S7, iar dacă e aşa mai avem ceva de aşteptat până va sosi acel model. Ei bine între timp avem un alt scor impresionant, de această dată realizat de un telefon Xiaomi.

E vorba despre Xiaomi Mi5, care ar fi atins 73.075 puncte în AnTuTu, depăşindu-l chiar şi pe proaspăt anunţatul Samsung Galaxy Note 5, care la primele teste a atins 69.000 de puncte. Speculaţiile afirmă că Mi5 va sosi cu un procesor Snapdragon 820, asta dacă Xiaomi nu s-a speriat de reputaţia negativă a lui S810 şi a apelat deja la un MediaTek Helio X20.

Benchmark Xiaomi Mi5 in AnTuTu

Speculaţia cu privire la un S820 pe Mi5 a mai apărut şi la începutul acestei veri, asociată şi cu un model Xiaomi Mi5 Plus. Tot atunci zvonurile afirmau că următorul flagship Xiaomi ar avea un ecran Quad HD de 5.2 inch, cu sticlă 2.5D şi că va sosi cu 3 sau 4 GB RAM, scanner de amprente, o cameră de 16 MP şi o baterie de 3000 mAh.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×