Vânzările de tablete din Europa de Vest se stabilizează în trimestrul 2; Samsung este în continuare fruntaș

943 ori
<b>Vânzările de tablete din Europa de Vest se stabilizează în trimestrul 2; Samsung este în continuare fruntaș</b>Timp de c&acirc;teva luni tot auzim despre faptul că device-urile de tip tabletă nu mai sunt at&acirc;t de atrăgătoare pentru public, lucru ce se transpune desigur &icirc;n v&acirc;nzări slabe. Astăzi, &icirc;nsă, cei de la IDC ne dezvăluie un...

Timp de câteva luni tot auzim despre faptul că device-urile de tip tabletă nu mai sunt atât de atrăgătoare pentru public, lucru ce se transpune desigur în vânzări slabe. Astăzi, însă, cei de la IDC ne dezvăluie un tabel cu vânzările de tablete realizate în Europa de Vest în cel de-al doilea trimestru din 2015.

Așa cum puteți remarca și voi, vânzările de tablete s-au stabilizat în acest trimestru 2, perioadă în care Samsung a reușit să vândă chiar mai multe device-uri decât anul trecut. Mai precis, dacă în trimestrul 2 din 2014, erau livrate 1.696.000 tablete, în aceeași perioadă din 2015, sud-coreenii au vândut peste 2 milioane de tablete.

Pe de altă parte, Apple înregistrează o scădere a livrărilor de tablete de 12.2%. Există și companii care ne uimesc,  una dintre acestea fiind Microsoft. Din câte se poate vedea în tabelul de mai sus, Microsoft a obținut o creștere a vânzărilor de 187.5% (74.000 tablete livrate în Q2 2014 vs. 213.000 tablete livrate în Q2 2015).

Totuși trebuie să ținem cont de faptul că cifrele de mai sus se referă doar la vânzările de tablete în Europa de Vest, și astfel situația la nivel global poate fi cu totul și cu totul diferită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×