Un iPhone 6 de 5 inch se află în dezvoltare, conform unei surse de la Foxconn; Să fie un iPhone 6c?

1.533 ori
<b>Un iPhone 6 de 5 inch se află în dezvoltare, conform unei surse de la Foxconn; Să fie un iPhone 6c?</b>Ştim că Apple pregăteşte modelele iPhone 6s şi 6s Plus pentru debut luna viitoare, deşi nu am văzut &icirc;ncă invitaţii trimise presei. Dacă ne aşteptăm ca aceste modele să aibă diagonale de 4.7 şi respectiv 5.5 inch, ei bine azi o sursă...

Ştim că Apple pregăteşte modelele iPhone 6s şi 6s Plus pentru debut luna viitoare, deşi nu am văzut încă invitaţii trimise presei. Dacă ne aşteptăm ca aceste modele să aibă diagonale de 4.7 şi respectiv 5.5 inch, ei bine azi o sursă are şi o teorie nouă şi anume că va exista şi un model derivat iPhone 6 cu ecran de 5 inch.

E foarte posibil ca acesta să sfârşească drept un iPhone 6c, despre care se vorbeşte de ceva vreme. Şi asta în ciuda faptului că au existat speculaţii că noul model "c" va avea un ecran de 4 inch. Sursa care detaliază acest nou iPhone 6c de 5 inch provine de la Foxconn şi e citată de portalul Apple cunoscut drept "Feng". Se pare că handsetul va avea o cameră de 8 MP, blitz dual LED şi un design "conservator".

Imaginea de mai sus ar fi o schiţă reprezentativă pentru acest telefon, de vreme ce angajatul Foxconn nu are voie să prezinte fotografii ale noului terminal. Fabricile Foxconn controlează angajaţii de camere sau telefoane cu camera la intrare. Presupusul iPhone 6c va mai avea şi un procesor Apple A9 şi cu siguranţă mai mult RAM decât iPhone 5c.

Să ne aşteptăm oare la o tripletă de telefoane lansate luna viitoare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×