Xiaomi Pocophone F1 primește actualizarea stabilă MIUI 10.2.2.0 cu filmare slow-mo și Night Mode la pachet

1.265 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 primește actualizarea stabilă MIUI 10.2.2.0 cu filmare slow-mo și Night Mode la pachet</b>La o săptămână distanță de la aflarea veștii că Xiaomi plănuiește lansarea unei actualizări software pentru smartphone-ul Pocophone F1, iată că de astăzi începe și distribuirea noului update menit să rezolve unele bug-uri și să aducă

La o săptămână distanță de la aflarea veștiiXiaomi plănuiește lansarea unei actualizări software pentru smartphone-ul Pocophone F1, iată că de astăzi începe și distribuirea noului update menit să rezolve unele bug-uri și să aducă lucruri interesante pentru camera foto. Aflați pentru început că update-ul sosește via OTA și că mărimea acestuia este de 311 MB. 

Actualizarea vine sub forma lui MIUI 10.2.2.0 și este un release global și totodată stabil, la pachet cu patch-ul de securitate ce datează din decembrie. Printre marile noutăți avem filmarea slow-motion la 960 cadre pe secundă, respectiv modul de captură nocturnă care combină 8 imagini cu expunere diferită pentru a oferi o fotografie mai reușită în condiții de iluminare scăzută.

Probabil și în cazul de față software-ul cel nou este livrat pe regiuni, astfel că ar putea dura câteva zile să ajungă pe toate telefoanele din lume. Vă amintim că am fost printre primii ce au testat smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 și că la ora actuală cel mai bun preț este de 1.499 lei la PCGarage.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×