Xiaomi Pocophone F1 primește actualizarea stabilă la MIUI 10.3.4.0 cu suport Widevine L1 și filmare 4K la 60fps

1.220 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 primește actualizarea stabilă la MIUI 10.3.4.0 cu suport Widevine L1 și filmare 4K la 60fps</b>În prag de weekend utilizatorii de terminale Xiaomi Pocophone F1 primesc o veste bună și anume aceea că un mult așteptat update se distribuie acum oficial. Este vorba despre actualizarea la MIUI 10.3.4.0, cea stabilă

În prag de weekend utilizatorii de terminale Xiaomi Pocophone F1 primesc o veste bună și anume aceea că un mult așteptat update se distribuie acum oficial. Este vorba despre actualizarea la MIUI 10.3.4.0, cea stabilă care aduce multe noutăți la pachet, inclusiv suportul pentru înregistrare video 4K Ultra HD la 60 cadre pe secundă.

Xiaomi Pocophone F1

Pe listă mai avem și noi moduri AI pentru camera foto, modul Game Turbo pentru îmbunătățirea performanțelor în materie de gaming, cât și posibilitatea de blocare a aplicațiilor folosind funcția Face Unlock. Sunt rezolvate și problemele întâlnite de către utilizatori în versiunea OS precedentă și în final primim suport Widevine L1.

Momentan acest suport ne permite playback-ul video HD pe Amazon Prime Video, iar curând vine și suportul pentru Netflix. De asemenea, aflați că actualizarea aduce și patchurile de securitate din luna martie. Xiaomi Pocophone F1 a trecut prin testele Mobilissimo foarte rapid după anunțul oficial, o recenzie detaliată fiind disponibilă aici.

Aflați că cel mai bun preț actual pentru Pocophone F1 de pe plan local este de 1.399 lei la PC Garage.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×