Xiaomi Pocophone F2 apare într-un presupus benchmark; Ar putea fi un prototip de teste

2.347 ori
<b>Xiaomi Pocophone F2 apare într-un presupus benchmark; Ar putea fi un prototip de teste</b>După ce în Ajun de Crăciun nimeni altul decât managerul general Poco India anunța pe Twitter faptul că smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 va avea un urmaș, iată că astăzi dăm și de un presupus benchmark. Acesta și-a făcut apariția în

După ce în Ajun de Crăciun nimeni altul decât managerul general Poco India anunța pe Twitter faptul că smartphone-ul Xiaomi Pocophone F1 va avea un urmaș, iată că astăzi dăm și de un presupus benchmark. Acesta și-a făcut apariția în baza de date GeekBench și ne dezvăluie un pachet hardware neschimbat, semn că ar putea fi o greșeală la mijloc sau poate vorba despre un prototip.

Xiaomi Pocophone F2

Este menționată prezența unui procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și a 6 GB RAM la bord, dotări identice cu cele primite pe primul Pocophone. Există voci care afirmă faptul că este un benchmark ce vine de pe un device cu fișier build.prop editat astfel încât să apară denumirea Poco F2 pe care o vedem chiar pe site-ul oficial GeekBench în listare.

Ar putea fi vorba și despre un prototip de teste totuși, asta pentru că ar fi destul de ciudat să vedem folosindu-se același procesor și pentru modelul succesor. Nu ne rămâne decât să mai așteptăm leak-uri în perioada următoare, unele ceva mai credibile decât benchmark-ul de față. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×