PiPhone, un telefon DIY bazat pe conceptul lui Raspberry Pi (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 865 ori
<b>PiPhone, un telefon DIY bazat pe conceptul lui Raspberry Pi (Video)</b>Cei pasionați de DIY (do it yourself) și care meșteresc la propriile computere și terminale de toate mărimile au auzit probabil de Raspberry Pi. Acesta este un mini computer dedicat pasionaților, iar el stă acum la baza unui smartphone DIY. &nbsp;...

Cei pasionați de DIY (do it yourself) și care meșteresc la propriile computere și terminale de toate mărimile au auzit probabil de Raspberry Pi. Acesta este un mini computer dedicat pasionaților, iar el stă acum la baza unui smartphone DIY.

Pe numele său PiPhone, acesta este prezentat mai jos și e departe de stadiul final, arătând mai degrabă ca un sandwich tehnologic gros, decât un telefon modern. Handsetul este unul "făcut în casă" și vine cu un display Adafruit și cu o serie de componente și porturi expuse, ca și firele, lăsate toate în aer liber.

Handsetul include și un modul Sim900 GSM/GPRS pentru a efectua apeluri vocale, iar acesta e un prototip funcțional, de vreme ce se formează un număr pe el în clip. Scopul acestui device este de a trimite mesaje, efectua apeluri și face trafic de date. în total hardware-ul a costa 158 de dolari, ceea ce înseamnă că nu e chiar ieftin să te "joci" în acest mod.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×