Un telefon misterios Xiaomi apare În noi imagini; acesta ar putea fi Redmi Note 2

747 ori
<b>Un telefon misterios Xiaomi apare În noi imagini; acesta ar putea fi Redmi Note 2</b>Un alt terminal din China așteptat cu sufletul la gură de către adepții device-urilor de tip phablet este și Xiaomi Redmi Note 2, dispozitiv ce astăzi apare într-o nouă imagine, aceasta fiind doar o presupunere întrucât numele oficial al...

Un alt terminal din China așteptat cu sufletul la gură de către adepții device-urilor de tip phablet este și Xiaomi Redmi Note 2, dispozitiv ce astăzi apare într-o nouă imagine, aceasta fiind doar o presupunere întrucât numele oficial al device-ului afișat în fotografia de mai jos nu a fost dezvăluit pentru moment.

Printre specificațiile preliminare ale acestui device se numără un display Full HD de 5.5 inch (1.920 x 1.080 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64-bit, o cameră principală de 8 megapixeli, suport dual-SIM, cât și o baterie de 3.500 mAh ce este inclusă în pachet.

Potrivit unor speculații se așteaptă ca acest phablet să ajungă pe piața din China la un preț de aproximativ 245$. Rămâne de văzut dacă într-adevăr acesta de mai sus este Xiaomi Redmi Note 2, sau un device cu totul nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×