Un telefon misterios Xiaomi apare În noi imagini; acesta ar putea fi Redmi Note 2

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 705 ori
<b>Un telefon misterios Xiaomi apare În noi imagini; acesta ar putea fi Redmi Note 2</b>Un alt terminal din China așteptat cu sufletul la gură de către adepții device-urilor de tip phablet este și Xiaomi Redmi Note 2, dispozitiv ce astăzi apare într-o nouă imagine, aceasta fiind doar o presupunere întrucât numele oficial al...

Un alt terminal din China așteptat cu sufletul la gură de către adepții device-urilor de tip phablet este și Xiaomi Redmi Note 2, dispozitiv ce astăzi apare într-o nouă imagine, aceasta fiind doar o presupunere întrucât numele oficial al device-ului afișat în fotografia de mai jos nu a fost dezvăluit pentru moment.

Printre specificațiile preliminare ale acestui device se numără un display Full HD de 5.5 inch (1.920 x 1.080 pixeli), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64-bit, o cameră principală de 8 megapixeli, suport dual-SIM, cât și o baterie de 3.500 mAh ce este inclusă în pachet.

Potrivit unor speculații se așteaptă ca acest phablet să ajungă pe piața din China la un preț de aproximativ 245$. Rămâne de văzut dacă într-adevăr acesta de mai sus este Xiaomi Redmi Note 2, sau un device cu totul nou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×