Reduceri și Campanii Online #40: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Flanco [...]

793 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #40: Azi PC Garage, eMAG, Altex, Flanco [...]</b>Am ajuns iată la ediția cu numărul 40 din seria noastră intitulată Reduceri și Campanii Online, serie de articole prin intermediul cărora vă informăm ce oferte noi propun retailerii din mediul online. Astăzi am găsit câteva astfel de noutăți interesante

Se dă startul unei noi săptămâni, perioadă care marchează și startul Campionatului Mondial de Fotbal 2018 pe care numeroși retaileri îl scot în față pentru a oferi tot soiul de reduceri. Este așadar momentul ideal pentru a vă pune la punct cu un televizor potrivit pentru urmărirea competiției, sau cu un aparat de aer condiționat pentru ca experiența să fie cât se poate de confortabilă. Aveți mai jos lista celor mai noi promoții desfășurate în online!

Produsul erou al zilei:

Cum am adus vorba despre Cupa Mondială 2018 și despre televizoare, avem și un televizor numai bun pentru cei care au un buget restrâns, dar care vor să se bucure de o rezoluție FHD. Modelul pe care l-am găsit este LG 32LJ500V, un televizor cu diagonală de 80 cm, rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și suport USB pentru redare materiale de pe stick. Costă doar 849 lei în oferta PC Garage și bonus primiți un bax de 6 doze de bere!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×