Xiaomi reia procesul de actualizare la Oreo pentru smartphone-ul Mi A1

1.232 ori
<b>Xiaomi reia procesul de actualizare la Oreo pentru smartphone-ul Mi A1</b>Săptămâna trecută am aflat că cei de la Xiaomi au sistat procesul de actualizare la Android Oreo pentru smartphone-ul Mi A1 ca urmare a unor bug-uri serioase ce au fost semnalate de către utilizatori. S-a decis oprirea update-ului și verificarea

Spre sfârșitul săptămânii trecute am aflat că Xiaomi a sistat procesul de actualizare la Android Oreo pentru smartphone-ul Mi A1, asta din cauza unor bug-uri apărute și semnalate de persoanele ce au instalat pachetul software. Din graba de a oferi actualizarea mai repede pare a se fi ajuns la această situație, dar vestea bună este aceea că începând de astăzi procesul de update este reluat la nivel oficial.

Xiaomi Mi A1

Actualizarea refăcută rezolvă multe dintre problemele semnalate în release-ul anterior, câteva dintre acestea fiind gesturile care nu mai funcționau pe scanner-ul de amprente, sau epuizarea bateriei rapid atunci când conexiunea Bluetooth era activă. S-au rezolvat și problemele cu delay-ul și fenomenul de freeze în aplicații, cât și calitatea audio din cadrul capturilor video. 

Totul ar trebui să meargă ca la carte acum și mai aflăm că update-ul include și patch-urile de securitate din 1 ianuarie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×