Xiaomi Mi 6x are parte de o nouă scăpare; vedem încă o dată panoul spate fotografiat

1.143 ori
<b>Xiaomi Mi 6x are parte de o nouă scăpare; vedem încă o dată panoul spate fotografiat</b>Chiar luna trecută am văzut prin intermediul unei imagini cum ar putea arăta panoul spate destinat lui Xiaomi Mi 6x, un telefon mid-range pe care firma chineză ar urma să îl lanseze în această primăvară. Astăzi apare o nouă fotografie pentru

Luna trecută ni se prezenta într-o fotografie panoul spate destinat lui Xiaomi Mi 6x, iar de curând am privit și asupra unor imagini reale cu telefonul în stare de funcționare. Cum lansarea oficială se apropie cu pași repezi continuă și leak-urile, astăzi fiind momentul să vedem o altă imagine cu panoul spate metalic din componența carcasei, element ce aduce acel decupaj central pentru scannerul de amprente.

Se observă și decupajul pentru camera duală plasată vertical în colț exact ca pe iPhone X, dar și logo-ul Mi la bază. Din câte se vehiculează, acest telefon va opta pentru dotări mid-range precum display FHD+ de 5.7 inch, 4 GB RAM, 32 GB de stocare și procesor Surge S2.

Camera duală din spate va oferi zoom optic 2x cel mai probabil și vom avea parte de funcții speciale pentru obținerea de fotografii cu efect bokeh. De curând s-a confirmat faptul că Xiaomi nu are în plan lansarea flagship-ului Mi 7 în perioada MWC 2018, astfel că acest Mi 6X are mari șanse să fie prezentat în Barcelona, odată cu noul procesor Surge S2 creat in-house.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×