Google începe distribuirea lui Wear OS 2.3 către smartwatch-urile compatibile; Noutățile sunt puține

1.976 ori
<b>Google începe distribuirea lui Wear OS 2.3 către smartwatch-urile compatibile; Noutățile sunt puține</b>Pe neașteptate cei de la Google încep astăzi distribuirea unui nou update pentru platforma software destinată smartwatch-urilor, fiind vorba despre versiunea Wear OS 2.3 care și-a făcut prezența pe câteva modele de ceasuri inteligente.

Pe neașteptate cei de la Google încep astăzi distribuirea unui nou update pentru platforma software destinată smartwatch-urilor, fiind vorba despre versiunea Wear OS 2.3 care și-a făcut prezența pe câteva modele de ceasuri inteligente. Actualizarea vine la scurt timp de la anunțul versiunii 2.2 și pe partea de noutăți avem mici schimbări la nivel de look și îmbunătățiri pentru monitorizarea sănătății.

Wear OS 2.3 și-a făcut apariția până acum doar pe câteva smartwatch-uri precum Montblanc Summit 2, Fossil Sport și Ticwatch Sport - urmând ca în perioada următoare să fie livrat și către alte modele compatibile. Există și menționări ale rezolvării de bug-uri apărute în release-ul anterior.

Apropo de WOS 2.2, acesta ne aducea printre altele și actualizări pentru zona de economisire a energiei. Lansări de noi smartwatch-uri am putea avea în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2019 ce are loc în Barcelona la final de lună februarie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×