Xiaomi s-ar putea să debuteze În Europa din 2013

1.873 ori
<b>Xiaomi s-ar putea să debuteze În Europa din 2013</b>în urmă cu câteva zile a fost prezentat Xiaomi Mi-Two și Mi-One S. Hardware-ul performant și prețul bun au făcut ca interesul să crească față de aceste telefoane și în alte piețe decât cea chineză. &nbsp; Lei Jun, CEO al Xiaomi, a făcut...

în urmă cu câteva zile a fost prezentat Xiaomi Mi-Two și Mi-One S. Hardware-ul performant și prețul bun au făcut ca interesul să crească față de aceste telefoane și în alte piețe decât cea chineză.

Lei Jun, CEO al Xiaomi, a făcut numeroase vizite în ultimul timp către Taiwan și se spune că a discutat cu multe companii de retail & telefonie spre a aduce modelele Xiaomi și aici. Targetul lor pe 2012 este de 6 milioane unități. Au vândut 3.52 milioane smartphone-uri până acum și Xiaomi Mi-Two sunt sigur că îi va ajuta să atingă market share-ul dorit.

Mai multe detalii despre Xiaomi Mi-Two - 220 euro în China:

SmartphoneXiaomi Mi-Two
EcranIPS LCD de 4.3 inch cu rezoluție HD
ProcesorQualcomm Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz
Memorie2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB
GPUAdreno 320
Sistem de operareAndroid 4.1 Jelly Bean
Conectivitate3G cu viteze de până la 42.3 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video8 Megapixeli și filmează la 1080p cu 30 fps, la 720p cu 90 fps, cameră frontală
Baterie2000 mAh
Greutate-
Grosime10.2 mm

Debutul în Europa a început a fi luat în seamă de către Lei Jun și asta pentru că planurile lor pe 2013 includ un număr și mai mare de smartphone-uri comercializate. Europa ar fi prima piață luată în seamă. Trebuie să găsesc parteneri dispuși să colaboreze și să vândă telefoane Xiaomi, aici se va vedea cât de bine pus la punct este managementul companiei chineze, abilitatea de a vinde într-o piață matură, una în care Samsung domină autoritar.

Un Xiaomi Mi-Two sau Mi-One S la operator ar fi hit, chiar dacă s-ar vinde dublu fără semnarea unui contract, la 440 de euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×