Prim planuri cu noii conectori de pe iPhone 5 și iPad Mini Își fac apariția pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.133 ori
<b>Prim planuri cu noii conectori de pe iPhone 5 și iPad Mini Își fac apariția pe web</b>Aș putea spune că știm deja noul iPhone pe de rost, la câte imagini cu părți ale sale și componente am văzut până acum. Iată că după o săptămână destul de calmă la capitolul zvonuri despre iPhone 5, astăzi vine o nouă serie de imagini...

Aș putea spune că știm deja noul iPhone pe de rost, la câte imagini cu părți ale sale și componente am văzut până acum. Iată că după o săptămână destul de calmă la capitolul zvonuri despre iPhone 5, astăzi vine o nouă serie de imagini cu conectorii de pe noul iPhone și probabil și viitorul iPad.

Se zvonește că și iPad Mini ar adopta aceeași conectică, asta dacă terminalul e real evident. Până acum, toate terminalele Apple de tipul iPod, iPhone și iPad au adoptat acel conector cu 30 de pini, unul destul de mare pe lângă porturile microUSB 2.0 pe care le oferă smartphone-urile rivalilor. Inițial s-a crezut că noul conector Apple va reduce numărul de pini la 19 sau 16, dar recent a fost descoperită în iOS 6.0 (cod beta) o referire la 9 pini. Acum avem și aceste imagini cu noul conector în prim plan, care susțin teoria celor 9 pini.

Conector iPhone 5

Aici vedem 8 pini auriți aliniați perfect și se pare că ar exista al nouălea în bază metalică. în continuare se insistă pe ideea de iPad Mini și există și componente care susțin aceste afirmații, dar îmi vine greu să cred că terminalul va exista. și dacă o va face, atunci va trebui să se impună la un preț mic, ceea ce ar propulsa Apple în gama produselor de masă și ar distruge ideea de brand premium, pe care gigantul din Cupertino o definește. Probabil că după sute de milioane de unități vândute (terminale portabile) e greu să nu te numești un producător de device-uri pentru mase, iar Apple accepta situația.

Prim planuri cu noii conectori de pe iPhone 5 și iPad Mini Își fac apariția pe web

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×