Xiaomi se extinde în Turcia, deschide primul magazin acolo

1.025 ori
<b>Xiaomi se extinde în Turcia, deschide primul magazin acolo</b>Cei de la Xiaomi își continuă extinderea și la doar câteva zile de la apariția unui prim telefon al companiei în oferta unui operator de la noi iată că aflăm unde s-a mai deschis un magazin fizic al chinezilor. După cum spune și titlul, acesta este

Xiaomi îşi continuă extinderea globală şi după o prezenţă puternică în Europa, cu lansări în Franţa, Italia, Spania şi Ungaria, acum ajunge şi în Turcia cu o filială. Compania chineză a deschis în ultimele ore o reprezentanță în Istanbul şi avem detalii mai jos.

Xiaomi Mi Store

Ultimele săptămâni au marcat sosirea brandului în Austria, Ungaria şi Filipine, dar şi un debut la noi prin Orange România, care mai nou vinde oficial telefonul Mi MIX 2S. Nu e chiar o lansare de filială, dar e un pas în faţă. Cât despre deschiderea din Turcia, magazinul se află în cadrul unui mall, Vadistanbul Shopping Center şi sunt surprins de câtă lume s-a adunat la inaugurare, judecând după fotografii.

Xiaomi Mi Store

E drept că erau şi oferte de nerefuzat şi cadouri, precum gift card-uri, powerbank-uri, fitness trackere Mi Band 2 şi 800 de surprize. Erau puse în vânzare şi Xiaomi Mi Band 3, Xiaomi Mi 8 şi Xiaomi Mi A2 cu preţuri bune. Nu lipsesc nici produse din alte zone decât cea smartphone, precum electrocasnicele (aspirator, aparat de gătit orez, televizoare şi soluţii home security).

Nici urmă de laptopuri Mi Notebook totuşi. Magazinul are un design aerisit şi minimalist, cu mese mari de lemne şi panouri luminoase care detaliază produsele. În stil Apple Store sau OnePlus Store aş spune. Aceasta lansare ne arată încă o dată că dacă Xiaomi vine la noi cu un magazin, o va face cu siguranţă într-un mall din Capitală. Dacă îmi permiteţi o predicţie, aş paria fie pe Mega Mall fie pe Park Lake.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×