Lansarea lui Nokia 9 Penta Lens ar fi fost amânată până în februarie 2019

2.012 ori
<b>Lansarea lui Nokia 9 Penta Lens ar fi fost amânată până în februarie 2019</b>Potrivit unor date ajunse astăzi în online s-ar părea că lansarea smartphone-ului Nokia 9 cu mecanism foto Penta Lens ar fi fost amânată. Motivul din spatele acestei decizii este acela că finlandezii vor să ofere un cipset Snapdragon de nouă

În ultimele 2 săptămâni s-a vorbit foarte mult despre Nokia 9, celebrul telefon cu 5 camere în spate, iar lansarea sa părea iminentă în această toamnă. Azi avem veşti proaste totuşi şi în ciuda scăpărilor ce datează chiar de la început de an, se pare că handsetul a fost amânat până în februarie 2019.

Problema e că HMD Global plănuia acest device ca un smartphone cu procesor Snapdragon 845, un flagship de toamnă 2018. Dacă vine în 2019, chiar şi la început de an, ar fi depăşit imediat de modelele cu viitorul CPU Snapdragon. Totul are de-a face cu un timeline dereglat de produse trecute. Astfel, Nokia 8 Sirocco trebuia să debuteze în 2017, dar a venit în 2018 şi a decalat tot lineup-ul.

La Nokia 9 Penta Lens se lucrează de luni bune, dorindu-se să fie un produs cu adevărat special şi primul flagship veritabil de când Nokia s-a întors pe piaţă. Totuşi în stadiul în care se află produsul acum el este considerat "nu chiar perfect" de către Chief Product Officer-ul Juho Sarvikas, de aici şi decizia de a îl amâna. Deci Nokia 9 va fi prezentat la MWC 2019, probabil împreună cu noi versiuni de Nokia 7, Nokia 6, Nokia 5 şi modelele entry level.

Câtă vreme primim un telefon care e şi la 60% din Pureview-uri eu zic că merită aşteptarea. Până atunci cred că vom mai vedea o sumedenie de scăpări şi eventual ni se va confirma dacă e o cameră rotativă sau nu. Teoria era că avem de fapt 2 senzori de cameră şi 5 obiective care se învârt în faţa lor. Alternativa este să avem 5 camere fixe.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×