Xiaomi va deschide un magazin în Londra; Activează și contul de Twitter Xiaomi UK

1.108 ori
<b>Xiaomi va deschide un magazin în Londra; Activează și contul de Twitter Xiaomi UK</b>Extinderea chinezilor de la Xiaomi pe plan european continuă și acum în toamna anului 2018, perioadă în care descoperim că se pregătește deschiderea unui magazin în Londra. Înainte de aceste eveniment însă, aflăm că se activează contul

Xiaomi îşi continuă extinderea în Europa, de această dată ajungând în Marea Britanie. Nu vorbim despre o lansare propriu zisă, ci despre indicii solide că firma chineză va deschide o filială locală. Le găsiţi mai jos.

În primul rând un utilizator de pe Reddit a găsit o ofertă de job care făcea aluzie la un manager de magazin şi asistenţi în Westfield London. Acesta este un soi de mall, iar anunţul menţiona brandul Xiaomi şi cuvintele "flagship store". Apoi pe 1 octombrie contul de Twitter Xiaomi UK a fost activat şi a postat primul său mesaj. Apoi au venit şi alte tweeturi, inclusiv unul care promovează un eveniment special, probabil marea inaugurare.

Până acum cine locuia în Marea Britanie putea apela la GearBest şi alţi retaileri din China pentru a îşi comanda produse Xiaomi. Acum vor evita perioada de aşteptare de zile/săptămâni şi eventuale taxe vamale şi extra costuri sau pachete pocnite de curieri. Apoi experiența unui Store va creşte cultura companiei Xiaomi în UK şi awareness-ul publicului.

Ultimul an şi jumătate ne-a adus o extindere în Italia, Franţa, Germania, Spania şi la final de vară şi în Ungaria. Şi cu toate acestea în România nu ticăie nimic... poate în perioada sărbătorilor de iarnă?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×