Xiaomi strânge cozi la fel de mari ca Apple, și asta datorită noului flagship Mi 5 pe care toți vor să pună mâna

2.184 ori
<b>Xiaomi strânge cozi la fel de mari ca Apple, și asta datorită noului flagship Mi 5 pe care toți vor să pună mâna</b>&Icirc;ncă de la intrarea sa pe piață, Xiaomi a fost supranumit Apple al Chinei și asta pe bună dreptate dacă ne uităm la parcursul companiei din ultimii c&acirc;țiva ani. Pe l&acirc;ngă produsele premium regăsite &icirc;n acest moment prin...

Încă de la intrarea sa pe piață, Xiaomi a fost supranumit Apple al Chinei și asta pe bună dreptate dacă ne uităm la parcursul companiei din ultimii câțiva ani. Pe lângă produsele premium regăsite în acest moment prin magazine, se pare că Xiaomi mai are un lucru în comun cu Apple, acela fiind clienții dedicați brandului.

Dacă Apple strânge cozi uriașe în fața magazinelor odată cu lansare de noi smartphone-uri, Xiaomi de ce nu ar face-o? Ei bine, asta s-a și întâmplat în weekendul ce tocmai a trecut, moment în care magazinul Mi Home situat în Wucaicheng, Beijing, a fost luat cu asalt de către numeroșii clienți ce așteptau în fața unei cozi serioase încă de la primele ore ale dimineții.

Xiaomi strânge cozi la fel de mari ca Apple, și asta datorită noului flagship Mi 5 pe care toți vor să pună mâna

Într-una dintre imaginile postate de către Xiaomi pe Instagram vedem și mulțimea ce așteaptă la coadă, gata să pună mâna pe noul flagship numit Mi 5. Probabil vă întrebați de unde această dorință a cumpărătorilor de a sta la coadă pentru achiziția terminalului. Ei bine, totul se datorează prețului foarte accesibil în raport cu specificațiile de top aduse de Xiaomi.

Pentru doar 1699 lei, beneficiem de un smartphone cu display Full HD de 5.15 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocre la pachet. Avem Android 6.0 Marshmallow aici, dar și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu stabilizare optică pe 4 axe.

Acestea par a fi motivele pentru care 14 milioane de pre-comenzi au fost înregistrate până acum, cifră ce dezvăluie succesul timpuriu a unui smartphone cu adevărat incredibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×