Huawei se așteaptă la comercializarea unui număr de 400.000 unități pentru tableta hibrid MateBook

Autor:  | Publicat în:  Huawei 678 ori
<b>Huawei se așteaptă la comercializarea unui număr de 400.000 unități pentru tableta hibrid MateBook</b>Pe data de 21 februarie am luat parte și la evenimentul Huawei din Barcelona, unde a fost prezentată oficial tableta hibrid denumită MateBook. ce a primit și un hands-on mai apoi. Cu un design subțire, dar și cu dotări demne de un terminal...

Pe data de 21 februarie am luat parte și la evenimentul Huawei din Barcelona, unde a fost prezentată oficial tableta hibrid denumită MateBook. ce a primit și un hands-on mai apoi. Cu un design subțire, dar și cu dotări demne de un terminal high-end, acest nou produs al companiei chineze vine pe piață în întâmpinarea celor ce vor mai mult de la o tabletă.

Astăzi, din primele estimări aflăm că Huawei își propune vânzarea unui număr de 400.000 unități MateBook pentru acest an, o cifră cu mult mai mică față de așteptările experților ce se ridicau la 1 - 2 milioane dispozitive. Motivul pentru care Huawei face o astfel de estimare pare a sta în spatele prețului.

Datorită prețului de comercializare situat în intervalul 699 - 1599 dolari, Huawei MateBook nu reprezintă o alegere tocmai prietenoasă cu bugetul multora din consumatori. În același timp, se adaugă pe listă și produsele rivale de tip 2 în 1 ce provin de la companii ca Lenovo, Asus, sau Acer.

Din câte știți deja, tableta MateBook vine la pachet cu display LCD de 12 inch (2160 x 1440 pixeli), cu procesoare Intel Core M la bord, dar și cu până la 8 GB memorie RAM. Cum am specificat și mai sus, tableta celor de la Huawei impresionează prin dimensiunile reduse, având o greutate de 630 grame și o grosime de doar 6.9 mm.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×