Huawei se așteaptă la comercializarea unui număr de 400.000 unități pentru tableta hibrid MateBook

Autor:  | Publicat în:  Huawei 856 ori
<b>Huawei se așteaptă la comercializarea unui număr de 400.000 unități pentru tableta hibrid MateBook</b>Pe data de 21 februarie am luat parte și la evenimentul Huawei din Barcelona, unde a fost prezentată oficial tableta hibrid denumită MateBook. ce a primit și un hands-on mai apoi. Cu un design subțire, dar și cu dotări demne de un terminal...

Pe data de 21 februarie am luat parte și la evenimentul Huawei din Barcelona, unde a fost prezentată oficial tableta hibrid denumită MateBook. ce a primit și un hands-on mai apoi. Cu un design subțire, dar și cu dotări demne de un terminal high-end, acest nou produs al companiei chineze vine pe piață în întâmpinarea celor ce vor mai mult de la o tabletă.

Astăzi, din primele estimări aflăm că Huawei își propune vânzarea unui număr de 400.000 unități MateBook pentru acest an, o cifră cu mult mai mică față de așteptările experților ce se ridicau la 1 - 2 milioane dispozitive. Motivul pentru care Huawei face o astfel de estimare pare a sta în spatele prețului.

Datorită prețului de comercializare situat în intervalul 699 - 1599 dolari, Huawei MateBook nu reprezintă o alegere tocmai prietenoasă cu bugetul multora din consumatori. În același timp, se adaugă pe listă și produsele rivale de tip 2 în 1 ce provin de la companii ca Lenovo, Asus, sau Acer.

Din câte știți deja, tableta MateBook vine la pachet cu display LCD de 12 inch (2160 x 1440 pixeli), cu procesoare Intel Core M la bord, dar și cu până la 8 GB memorie RAM. Cum am specificat și mai sus, tableta celor de la Huawei impresionează prin dimensiunile reduse, având o greutate de 630 grame și o grosime de doar 6.9 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×