Xiaomi va deveni cel mai mare producător smartphone din lume În 5-10 ani, conform CEO-ului său

708 ori
<b>Xiaomi va deveni cel mai mare producător smartphone din lume În 5-10 ani, conform CEO-ului său</b>CEO-ul Xiaomi, Lei Jun e tare optimist cu privire la viitorul companiei pe care o conduce, afirmând recent că vede Xiaomi drept cel mai mare producător smartphone din lume în maxim 5-10 ani. Lei Jun e supranumit și "Steve Jobs al Chinei" și...

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun e tare optimist cu privire la viitorul companiei pe care o conduce, afirmând recent că vede Xiaomi drept cel mai mare producător smartphone din lume în maxim 5-10 ani. Lei Jun e supranumit și "Steve Jobs al Chinei" și inițiativele sale tech au fost mereu de succes.

Xiaomi a avut un an bun, 2014 urmând să aducă aproximativ 60 de milioane de terminale mobile livrate către clienți. Pentru 2015 se estimează atingerea a 100 de milioane de unități, iar ultimele 12 luni au marcat și debutul acestui brand în noi teritorii: Singapore, Hong Kong, Taiwan, Malaezia, Indonezia și India. și asta ca să nu mai spunem că Xiaomi a depășit Samsung și Apple pe piața din China.

Lei Jun estimează că în următorul an baza de clienți Xiaomi va fi în jur de 200 de milioane, iar extinderea globală a companiei va începe de la aceștia. Rețineți că evoluția celor de la Xiaomi e bazată pe prețuri reduse pentru hardware de top pe terminale midrange și high end. Mă gândesc ce explozie va înregistra brandul când vor lansa inca o tableta, mai multe televizoare, brățări de fitness și telefoane de nișă, precum cameraphone-uri, selfie phone-uri, handseturi rezistente la apă sau telefoane muzicale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×