Proiectul Jolla Tablet de pe platforma Indiegogo strânge donații de aproximativ 1 milion de dolari În doar 24 ore

518 ori
<b>Proiectul Jolla Tablet de pe platforma Indiegogo strânge donații de aproximativ 1 milion de dolari În doar 24 ore</b>După cum aflam în cursul zilei de ieri, compania finlandeză Jolla a dat startul unei campanii pe platforma Indiegogo prin care se cerea ajutorul fanilor pentru strângerea a 380.000$, sumă necesară pentru demararea procesului de producție a unei...

După cum aflam în cursul zilei de ieri, compania finlandeză Jolla a dat startul unei campanii pe platforma Indiegogo prin care se cerea ajutorul fanilor pentru strângerea a 380.000$, sumă necesară pentru demararea procesului de producție a unei prime tablete ce rulează sistemul de operare Sailfish OS.

Potrivit unui update al echipei Jolla, ținta propusă a fost atinsă în doar 2 ore de la startul campaniei, lucru ce înseamnă că tableta va ajunge realitate anul viitor. De asemenea, observăm că până în acest moment s-au strâns fonduri în valoare de 927.626$ din partea a peste 6.000 suținători.

în timp ce primii 2.000 de clienți au avut un preț special de 189$ pentru tableta în cauză, în aceste momente, doritorii vor trebui să scoată din buzunar suma de 209$ pentru device-ul ce la va fi livrat în perioada mai-iunie 2015. Aflați că tableta se va livra în US, Uniunea Europeană, Norvegia, Rusia, India, China, Hong Kong și Elveția.

Printre dotările tabletei Jolla se numără un display IPS de 7.9 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom de 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o baterie de 4.300 mAh. Puteți susține și voi proiectul Jolla Tablet chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×