Iată ce nu a mers bine În afacerea "Safirul" la Apple

866 ori
<b>Iată ce nu a mers bine În afacerea "Safirul" la Apple</b>Probabil știți că teoretic noile modele iPhone ar fi trebuit să includă ecrane din safir și cu câteva luni în urma existau pregătiri în această privință. Totuși, câteva nesincronizari ale partenerilor Apple și probleme cu producția au dus...

Probabil știți că teoretic noile modele iPhone ar fi trebuit să includă ecrane din safir și cu câteva luni în urma existau pregătiri în această privință. Totuși, câteva nesincronizari ale partenerilor Apple și probleme cu producția au dus la anularea utilizării acestei tehnologii.

Un articol recent publicat de Wall Street Journal arata că furnizorul de ecrane, GT Advanced Technologies nu a fost doar prost administrat, ajungând să fie penalizat și falimentat de Apple, ci a avut și un produs slab. Compania nu era pregătită de colaborarea cu gigantul din Cupertino și nu a putut livra panourile din safir nici la calitatea dorită de Apple și nici cu viteza necesară.

Iată ce nu a mers bine În afacerea "Safirul" la Apple

GT nu a produs niciodată în masă ecrane din safir până să colaboreze cu creatorul de iPhone-uri, deci practic nu știa în ce se implică. Compania din New Hampshire a produs primul său cilindru de safir de 200 kg cu cateva zile înainte să semneze contractul cu Apple, dar acel cilindru era inutilizabil. Sute de angajați au fost cooptați pentru a lucra la noile panouri, dar puțini au fost implicați în producție și până la urmă s-a ajuns la colapsul companiei.

Apple controlează în continuare un sfert din rezerva de safir la nivel global, folosind materialul pentru protecția camerei de pe iPhone și a scannerului de amprente. în lipsa unui partener de încredere, cum va putea producătorul american să implementeze această tehnologie pe iPhone și iPad?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×