Xiaomi va porni producția lui Mi-Two pe 22 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.774 ori
<b>Xiaomi va porni producția lui Mi-Two pe 22 septembrie</b>Vă recomand să urmăriți mișcările Xiaomi pentru că la un moment dat în 2013 sunt șanse foarte mari să le vedem smartphone-urile și în Europa. Un brand cunoscut doar în China a reușit să anunțe primul smartphone cu procesorul quad-core...

Vă recomand să urmăriți mișcările Xiaomi pentru că la un moment dat în 2013 sunt șanse foarte mari să le vedem smartphone-urile și în Europa. Un brand cunoscut doar în China a reușit să anunțe primul smartphone cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Au luat fața LG care la doar câteva zile a anunțat LG Optimus G.

Xiaomi Mi-Two va intra în producție din 22 septembrie și livrările încep din octombrie. Ei produc loturi de telefoane pe care apoi le vând. Așa au făcut cu Xiaomi Mi-One S al cărui stoc de 220.000 de unități s-a comercializat în 30 de minute.

Atenție la hardware-ul încorporat, dar mai ales la preț - 225 euro în China pentru versiunea de 16 GB (dispune și de microSD). Va fi și o variantă de 32 GB + microSD, dar nu s-a specificat prețul.

Smartphone
Date tehnice
Xiaomi Mi-Two
EcranIPS de 4.3 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli
ProcesorQuad-core la 1.5 GHz, Qualcomm Snapdragon S4 Pro
Memorie2 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD
GPUAdreno 320
Sistem de operareAndroid 4.1 Jelly Bean
Conectivitate3G, Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth, jack de 3.5 mm, GPS
Cameră foto și video8 Megapixeli și cameră frontală de 2 Megapixeli
Baterie2000 mAh
Greutate145 gr.
Grosime10.2 mm

Merită? Răspunsul este unul singur. Dovada că o micuță companie chineză poate aduce un smartphone care să lupte cu gama de top a unor nume mari ca Samsung, Motorola, Sony, etc.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×