Xiaomi va prezenta telefonul Mi 5 la Barcelona şi în Beijing concomitent, conform unei publicaţii chineze

1.025 ori
<b>Xiaomi va prezenta telefonul Mi 5 la Barcelona şi în Beijing concomitent, conform unei publicaţii chineze</b>Ştiam deja că Xiaomi are programat un eveniment pentru data de 24 februarie, atunci c&acirc;nd va prezenta oficial flagshipul Mi 5, dar se pare că evenimentul va fi unul internaţional. Publicaţia chineză Economic Daily News are informaţii conform...

Ştiam deja că Xiaomi are programat un eveniment pentru data de 24 februarie, atunci când va prezenta oficial flagshipul Mi 5, dar se pare că evenimentul va fi unul internaţional. Publicaţia chineză Economic Daily News are informaţii conform cărora vom vedea un debut şi în Barcelona, posibil la MWC 2016.

Taiwanezii de la Inventec ar urma să producă 2 milioane de unităţi Mi 5, pentru prima transă de modele pe care Xiaomi le va livra. Inventec va produce 60% din totalul de smartphone-uri, iar FIH Mobile restul de 40%. Cu câteva zile în urmă se reconfirma lista de dotări a telefonului, cu un procesor Snapdragon 820 la bord şi un ecran Full HD de 5.15 inch.

Acest telefon ar fi trebuit de fapt să debuteze la finalul anului trecut, dar a fost amânat pentru integrarea lui Snapdragon 820 la bord. O cameră de 16 megapixeli va fi inclusă, cu stabilizare optică şi autofocalizare laser, plus port USB Type C şi un panou pentru ecran cu muchii curbate. Vom primi şi scanner de amprente, iar preţul ar urma să fie foarte accesibil, undeva la 300 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×